KESZTHELYI SPARTACUS SPORTKÖR
SAKKSZAKOSZTÁLYAÜdvözöljük a Spartacus Sportkör Sakkszakosztálya nevében!

Kellemes böngészést!
 


jan 29
közzétette dátum kategória Hírek


BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT GYŐZŐ!
 
 
Rezsek Győző rendkívüli taktikai- és kombinációs képességgel, mesterszintű sakktudással élversenyzőként erősíti Keszthely Város sakkcsapatát.
Csapatbajnoki mérkőzéseken a rendelkezésre álló játékidőt  teljesen kihasználva, sok esetben "szépségdíjas" játszmák révén éri el eredményeit, amelyekkel eddig is hozzájárult a Keszthelyi Spartacus Sportkör által elért sikerekhez.
 
Meghatározó szerepe van az utánpótlás nevelésében is.
Csapatunkban jelenleg négy ifjúsági játékos van, ebből három Rezsek Győző tanítványa volt egészen a közelmúltig, és akiknek Ő alapozta meg a sakktudását, amellyel a közelmúltban kimagasló eredményeket értek el:
Alexandrova Angelina a Budapesten megrendezett 2020. évi Magyar Korcsoportos Egyéni Sakkbajnokságon kimagasló teljesítménnyel, a 2. helyen végzett az U-14 leány kategóriában, alig lemaradva a bajnoki címről.

Beznicza Mira a Debrecenben megrendezett 2021. évi Magyar Korcsoportos Egyéni Rapid Sakkbajnokságon kiemelkedő  teljesítménnyel, az 1. helyen végzett az U-12 leány kategóriában, majd egy hónapon belül Tapolcán a 2021. évi Magyar Korcsoportos Egyéni Sakkbajnokságon szenzációs teljesítménnyel, az 1. helyen végzett az U-12 leány kategóriában, és így már kétszeres Magyar Bajnok lett, valamint szintén Tapolcán megnyerte az Olimpiai Reménységek Tornáját is az U-12 leány kategóriában.
Gratulálunk a lányoknak, szüleiknek és Győzőnek is!

Születésnapján köszöntjük Győzőt:

 

Sok boldog születésnapot, jó erőt és egészséget, valamint további sok sikert kívánunk!

 

A Spartacus Sportkör Keszthely vezetősége és tagsága
             
 
az Ön neve*

E-mail cím*

hozzászolások*

Ellenörző kód*