KESZTHELYI SPARTACUS SPORTKÖR
SAKKSZAKOSZTÁLYAÜdvözöljük a Spartacus Sportkör Sakkszakosztálya nevében!

Kellemes böngészést!
 


feb 20
közzétette dátum kategória Hírek


A BEZNICZA TESTVÉREK NAGYSZERŰ TELJESÍTMÉNYE A XXI. BARANYA NEMZETKÖZI SAKKVERSENYEN
 
2022. február 17-20. között Dombovár-Gunarasfürdőn került megrendezésre a XXI. Baranya Nemzetközi Sakkverseny-sorozat Tolna megyei állomása.  
A hétfordulós, 2x90 perc + 30 másodperc lépésenkénti játékidejű versenyen elindult a Keszthelyi Spartacus Sportkör két tehetséges ifjúsági játékosa Beznicza Mira és testvére Beznicza László Bodó.
Mindketten nehéz feladatra vállalkoztak, mert egy nagyon erős (17 nemzetközi címmel rendelkező játékost is felvonultató) mezőnyű versenyre neveztek be.
Mira a főversenyen szenzációs teljesítménnyel 3,5 pontot begyűjtve, +101,2 FIDE élőpontot szerezve, a 48. helyen végzett az igen erős 94 fős mezőnyben (a rajtlistán a 79. helyről indult), itt Lackó 3. fordulóbeli döntetlenje szép siker.
Gratulálunk!
Továbbá külön elismerés illeti Mirát és Lackót is, mivel 19-én, az utolsó előtti napon, egy hosszú, fárasztó versenynap után vállalták a késő este megrendezett villámversenyen való megmérettetést, és ott nagyon szépen helytálltak. Itt Mira folytatva a szenzációs sakkteljesítményt, begyűjtött 5 pontja, + 73,6 FIDE élőpont szerzése, és nagyszerű helyezése (15. helyen végzett az igen erős 35 fős mezőnyben, míg a rajtlistán a 35. helyről indult), valamint Lackó 2. fordulóbeli győzelme és a 4. fordulóban elért döntetlenje, valamint az itteni +36,8 FIDE értékszám szerzése nagyon szép siker
 
Gratulálunk Mirának és Lackónak is, valamint a Szülőknek!
Külön köszönet a Szülőknek, hogy lehetővé tették a gyerekek részére a versenyen való indulást, és nyugodt hátteret biztosítottak számukra a versenyzéshez, amely végül szép sikert hozott.
  
További sok sikert kívánunk!az Ön neve*

E-mail cím*

hozzászolások*

Ellenörző kód*