KESZTHELYI SPARTACUS SPORTKÖR
SAKKSZAKOSZTÁLYAÜdvözöljük a Spartacus Sportkör Sakkszakosztálya nevében!

Kellemes böngészést!
 


ápr 30
közzétette dátum kategória Hírek


ALEXANDROVA ANGELINA KORCSOPORTOS RAPID MAGYAR BAJNOK LETT.
 
2022. április 29-én és 30-án rendezték meg a Korcsoportos Rapid Egyéni Magyar Bajnokságot Miskolcon, ahol csapatunkból három ifjúsági játékos - Alexandrova Angelina, Beznicza Mira és Beznicza László Bodó versenyzett. Mira és Laci a rajtlistának megfelelő helyezést ért el.
A Keszthelyi Spartacus rendkívüli tehetségű ifjúsági versenyzője Alexandrova Angelina szenzációs teljesítménnyel az U-16 leány kategóriában 1. helyen végzett (5 győzelem, 2 döntetlen, vereség nélkül, 7-ből 6 pontot szerezve) Korcsoportos Rapid Magyar Bajnok lett.
 
Gratulálunk Angelinának, Szüleinek és felkészítő edzőinek is!
További sok sikert!

Az egyéni bajnokság befejezését követően, május 1-én, vasárnap a csapatversenyekre került sor, ahol három korcsoportban (U-10, U-14 és U-18) folytak a küzdelmek. 
Ezen a versenynapon az U-14 és az U-18 kategóriákban - Alexandrova Angelina és Beznicza Mira által voltunk érdekeltek. Mindketten vendégjátékosként, és nagyon jó pontszerzőként erősítették csapataikat, Angelina a Tapolcai VSE-t, míg Mira az ASE Paks együttesét. Eredményességükkel hozzájárultak az elért jó helyezéshez (Tapolca az U-18 csoportban 4. lett, míg a Paks az U-14 kategóriában 6. helyen végzett.
A Keszthelyi Spartacus nagyon büszke a rendkívüli tehetségű ifjúsági versenyzőire, és az elért eredményekhez gratulálunk.

 
Gratulálunk Angelinának, Mirának és Lackónak, továbbá a Szülőknek és a felkészítő edzőknek is!
A Szülőknek külön köszönjük az áldozatvállalásukat is.
További sok sikert kívánunk!
az Ön neve*

E-mail cím*

hozzászolások*

Ellenörző kód*