KESZTHELYI SPARTACUS SPORTKÖR
SAKKSZAKOSZTÁLYAÜdvözöljük a Spartacus Sportkör Sakkszakosztálya nevében!

Kellemes böngészést!
 


máj 21
közzétette dátum kategória Hírek


KESZTHELYI ÉRDEKELTSÉGEK A SOPRONI  SAKKVERSENYEN
 
Sopronban kerül megrendezésre a XXIV. Baranya Nemzetközi Sakkverseny sorozat Győr-Moson-Sopron megyei állomása, 2022.05.21.-2022.05.24. között. Jelenleg ez a sakkrendezvény van a figyelmünk középpontjában, amelyen a Keszthelyi Spartacus Sportkör két rendkívüli tehetségű ifjúsági versenyzője Alexandrova Angelina és Beznicza Mira (aki ma szülinapos) is szerepel.
A verseny 7 fordulós, 90 perc + lépésenként 30 másodperc játékidejű.
 
  A versenyt figyelemmel kísérjük, és nagyon drukkolunk versenyzőink sikeres szerepléséért.
Jó versenyzést minden résztvevőnek! 
 
-----------------------------------------------------------------------------
 
2022. május 24-én befejeződött a verseny Sopronban, amelyen a két rendkívüli tehetségű ifjúsági versenyzőnk Alexandrova Angelina és Beznicza Mirszerepelése felemásan sikerült.
Angelina a főversenyen a 7 fordulóból 3,5 pontot szerzett és a 33. helyen végzett. Váratlan volt a 4. fordulóban Bod Mártontól elszenvedett veresége, míg a 3. és 6. fordulóbeli döntetlenjei helyett győzelem lett volna az elvárt.
 Angelina az utolsó előtti versenynap késő estéjén - a fárasztó nap után - megtartott villámsakk versenyen is vállalta a szereplést, és itt jobban versenyzett, 4 pontot szerzett és a 21. helyen végzett. Az utolsó fordulóban Fehér Botondtól elszenvedett veresége nem várt eredmény, míg a 7. fordulóbeli győzelme a svéd Grimsholm Ola ellen nagyszerű fegyvertény.

  A rajtlistán még 49. helyen álló Mira a főversenyen a 7 fordulóból 3,5 pontot szerzett, és a 34. helyen végzett. Versenyzése jól sikerült és az eddigi 1617-es értékszáma 42-vel gyarapodott.
Nagyszerűen versenyzett, egyedül a 3. fordulóbeli döntetlenje helyett, győzelem lett volna az elvárt.
 Mira az utolsó előtti versenynap késő estéjén - a fárasztó nap után - megtartott villámsakk versenyen, most igen taktikusan nem indult.  
 
Gratulálunk és további sikereket kívánunk!

az Ön neve*

E-mail cím*

hozzászolások*

Ellenörző kód*