KESZTHELYI SPARTACUS SPORTKÖR
SAKKSZAKOSZTÁLYAÜdvözöljük a Spartacus Sportkör Sakkszakosztálya nevében!

Kellemes böngészést!
 


Havi Archívum: NOVEMBER 2021


nov 13
közzétette admin dátum 2021 11 13 21:30 kategória Hírek


BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT RÓZSA PÉTER!
 
 
Rózsa Péter 1988-ban, a középiskola elvégzését követõen került Keszthelyre, ahova felvételt nyert a Pannon Agrártudományi Egyetem Georgikon Mezõgazdaság-Tudományi Karára, és egyúttal leigazolt a Keszthelyi Spartacus Sportkör sakkcsapatához.

Már több, mint 30 éve erõsíti a Spartacus Sportkör Keszthely sakkcsapatát mesterszintû élversenyzõként, és mellette a csapat vezetõedzõje is. Jelentõs szerepe van a Keszthelyi Spartacus Sportkör sakkcsapatának évtizedek óta sikeres és eredményes szereplésében. A csapat jelenleg is tabella 3. helyén áll a 2021/2022. évi Nemzeti Sakk-csapatbajnokság Széchenyi csoportjában a második fordulót követõen.

 

Születésnapján köszöntjük Rózsa Pétert:

 

Sok boldog születésnapot, jó erõt és egészséget, valamint további sok sikert kívánunk!

 

A Spartacus Sportkör Keszthely vezetõsége és tagsága
             
 
nov 8
közzétette admin dátum 2021 11 08 08:29 kategória Hírek


BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT SZALAI ISTVÁN!
 
 

Szalai István a hazai sakkélet ismert és elismert személyisége, aki a Sportkör elnökeként évtizedeken át végzett áldozatos munkájával, kimagasló vezetõ-szervezõ tevékenységével jelentõsen hozzájárult ahhoz, hogy a Keszthelyi Spartacus Sportkör sok sikert elérve, beírja nevét a Magyar Sakksport történelemkönyvébe.

 

Irányításával a sakkszakosztály évtizedeken óta sikeres és eredményes szereplést könyvelhet el.

A Keszthelyi Spartacus Sportkör sakkcsapata jelenleg is, a 2021/2022. évi Nemzeti Sakk-csapatbajnokság Széchenyi csoportjában a második fordulót követõen, a tabella 3. helyén áll.

 

Kiemelkedõ tevékenysége által hozott sikerekkel hozzájárult a Város sakkéletének fellendítéséhez, Keszthely város hírnevének öregbítéséhez, valamint az emberi-, baráti kapcsolatok méltán elismert elmélyítéséhez.                        

Kimagasló munkával szervezi az egyre népszerûbb, immár hagyományos Keszthelyi Nemzetközi Sakkversenyt (ami egyben Dr. Hévízi László emlékverseny is), amely 40. éve sikeres és eredményes.

                                 

Munkáját nagyban segíti a mindig biztonságot, támogatást nyújtó családi háttér, felesége: Ágnes asszony, gyermekei: Klári és Gábor. 

 
Születésnapján köszöntjük Szalai Pistát:
 
Sok boldog születésnapot, jó erõt és egészséget, valamint további sok sikert kívánunk!

A Spartacus Sportkör Keszthely vezetõsége és tagsága
 


tovább a teljes hírhez